Guestbook

thanks for visiting my website. Please give me your thoughts in this Guestbook by clicking the blue square. You are also very welcome to put your picture by your comment:-)
Skrevet af Birk Nielsen, d. 22-02-2014
Hello, I got a nice website to see here. The joy of the animals comes across wonderfully
Skrevet af Carolyn Hansen, d. 19-04-2011
Fantastisk hjemmeside. Dejligt at høre en anden tale om de ting man selv tror på. Jeg har haft MS siden 2000 og jeg er fra 1975. Jeg fungerer ok. Syntes bare at savne en/nogen at tale med som har det syn på tingene som du har. Jeg har fået linket til denne hjemmeside af en venindes mor. Jeg bor på Falster og hun i Kbh. pludselig er verden så lille. MAn får et helt andet syn på livet med en sådan diagnose da man skal sænke tempoet fra 120 km i timen. Derved får man/jeg pludselig øje på de små ting i livet og de indre værdier og det er en gave.
E-mail:
Skrevet af Aunt Cris, d. 17-01-2011
Caríssima Marie Louise,
I am deeply, deeply touched by your struggle, your courage, your generosity in sharing with others what you have learned on the road, but most of all the love you have. Bless you, my Dulce! With tons of love, Always here for you, Cris
E-mail:
Skrevet af Ann Frederiksen, d. 04-11-2010
Kære Marie Louise. Som deltager ved høringen igår er jeg enig i alle dine punkter og noget der slog mig først bagefter var, hvordan Per, nedladende, og indtil flere gange, gentog "at patienterne der rejser til udlandet nærmest smidder jeres surt opsparede penge ud ad vinduet". Hans LØN, for slet ikke at tale om HELE hans uddannelse er betalt af os skatteydere. Hvordan tror han, at vi føler det, når han reagerer på den negative og nedlandende måde - DÉT er at smide penge ud ad vinduet! Sådanne mennesker ville ikke kunne holde ét sekund ude i det private arbejdsmarked. Herude skal vi være kræative, innovative og vise en adfærd der gør os fortjent til vores løn. Vi bliver bedømt på vores arbejde og skal komme med gode resultater, forbedringer og nye ideer for at vi kan være kompetente og konkurrencedygtige... ellers er der en anden der får vores stilling. Tankevækkende, ikke? På trods af den negativitet der kredsede om de to læger, var der en dejlig følelse af håb og takket være jer pionerer's styrke og mod på at stille spørgsmål og turde stå frem overfor sådanne mennesker i en situation, vor mange ville være totalt knuste, kede af det og bange. Det er beundringsværdigt og det var også netop den type person der fandt ud af, at verden ikke var flad ved at turde sejle ud for at se, om der måtte være noget andet ud over den kant. Bravo!
PS: Hvis Dr. Simka virkelig kun var ude på at tjene penge, som Per sagde gentagne gange, ville han ikke have lyst til at dele sine erfaringer med andre. Så ville han kunne score alle pengene selv. Tænk lige over den! Manden er en sand doktor (latin)= heler og ikke blot en behandler af symptomer.
E-mail:
Skrevet af Win Åndahl, d. 04-11-2010
Kære Marie Louise, en stor tak til dig for din præsentation på sclerosemødet i går. Jeg er jo en af de sclerosepatienter, som aldrig har tage medicin, men har vælgt at træne en del og spise et godt tilskud af D-vitaminer - derfor giver det bestemt mening for mig at søge nye alternative veje - og jeg forventer bestemt ikke at blive helbredt, men vil være tilfreds med øget livskvalitet.
Mange hilsner Win Åndahl
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Elisabeth, d. 19-09-2010
Hej.
Jeg har været i Frankfurt hos professor Vogl som lavede indgrebet på mig 30 august og jeg må sige at det har jeg bestemt ikke fortrudt, der er kommet meget mere energi og mine ben kan klare en del flere skridt end tidligere. Så der er bestemt håb for os ms patienter.
Venlig hilsen
Elisabeth
E-mail:
Skrevet af pernille, d. 13-09-2010
Hej
Læste artiklen om dig igår i jyllandsposten. Har tænkt meget over det siden igår. Har tænkt meget på, at der garanteret er kæmpe nedsættelser i medicinforbrug for medicinalfirmaer, hvis dette her bliver et gennembrud. Tror at lægerne også bliver styret lidt af de kæmpe med. firmaer. Har selv haft M.S siden 2004, og har ingen synlige men. Stikker mig selv hver dag, og det går fint. Men rar at vide der er sådan noget hvis der kommer mere uro i sygdommen. Flot du får gjort alt dette. hilsen Pernille
E-mail:
Skrevet af Flemming, d. 08-09-2010
Hej Marie Louise.
Rigtig spændende læsning.
Jeg fik diagnosen Primær progressiv for knap 6 år siden, og har en meget kort gangdistance nu - faktisk 1-200 meter med krykker.
Jeg er meget i tvivl.. Hvad kan du fortælle mig, som overbeviser mig om, at jeg skal få foretaget operationen?
Mvh Flemming
E-mail:
Skrevet af Inger, d. 03-09-2010
Hej Mette. Jeg har haft en del henvendelser fra kunder om denne specille operation, og blev derfor nød til at sætte mig ind i hvad det var for en sygdom,( jeg må så sige det er heldigvis en sygdom vi i min familie har været forskånet for) Men jeg er nu ved at undesøge mulighederne for at finde en behandling hvor jeg arbejder, som også kan købes til en ordentlig pris!( Jeg vil i de ca 14 dage indtil jeg er sikker på om det er noget vi kan bruge)Bruge tiden til at sætte mig meget mere ind i denne forfærdelige sygdom: Tak for de gode informationer, som jeg var meget heldig at finde da jeg ledte på nettet, må jeg give det videre? solskins hilsen og alt godt fra Inger
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Elisabet, d. 20-08-2010
Hej Marie Louise
Jeg har fulgt dig med størst interesse, godt at læse at du har fået det så godt. Jeg og min mand kører til Frankfurt på onsdag, jeg har en tid ved professor Vogl på torsdag til skanning så håber vi på at han vil operere mig så jeg også kan få min liberation, det er så spændende at det næsten ik er til at tænke opå andet.
Lisbeth
E-mail:
Skrevet af Incognito, d. 19-08-2010
Godt gået!
E-mail:
Skrevet af Mette, d. 17-08-2010
Hejsa.. Du er da bare helt igenne en sej pige der ikke bare opgiver livet efter sådan en diagnose.
Har selv lige fået beskeden, py ha den var hård at sluge, men nu er der måske alligevel et lille håb efter jeg har læst din historie, får jeg det værre er der måske alligevel hjælp at hente i udlandet.. det giver lidt en form for tryghed at vide.

Alt held og lykke til dig og din familie :-)

Mvh Mette
E-mail:
Skrevet af Mette, d. 12-08-2010
Hej

Jeg vil vild gerne i dialog med dig, for at høre meget mere om dit sygdomsforløb og din operation. Min datter på 18 år har fået diagnosen for ca.3 mdr. siden og hun har, som dig også altid følt at der var "noget galt". Jeg vil gerne have så megen viden som mulig, for bedst at kunne hjælpe hende. Det håber jeg meget at du har lyst og overskud til, at hjælpe mig med?
Med venlig hilsen en meget bekymret mor
PS jeg er bare så glad på dine og din families vegne.
E-mail:
Skrevet af Jesper, d. 04-08-2010
Kære Marie Louise,

Min gudmor så artiklen i Ude og Hjemme, og så fandt jeg din side. Du er tough:-) Og imponerende stykke arbejde du gør.

Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med det hele.

Mange hilsner
Jesper
E-mail:
Skrevet af kevin Quinn, d. 21-06-2010
Hi Marie, i was with you in euromedic Poland.I am the scottish guy,you actually spoke to my partner Kate who was with me. How are you now,do you think the veins are still open, do you feel a difference?
E-mail:

Nyeste kommentarer

10.03 | 02:50

Går du igennem smerte i dit forhold er dette en mulighed for dig at løse det med magten i den store stavekaster Dr. Ajayi.email: drajayi1990@gmail.com

20.07 | 23:39

Et praktisk spørgsmål; stoppede du med at tage det blodfortyndende medicin efter ballon udvidelsen? Er selv på det efter operationen og så træt nu igen.

22.07 | 17:18

Hej Marie Louise,

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvordan din rejse til Schweiz gik?

Mvh Maja Linding

10.12 | 17:11

Hej Marie Louise!!!
Jeg villle lige spørge dig, hvor finder jeg denne diet? i den originale udgave på dansk. KH Yvonne